Acasa – Despre Noi

despre noi

Situat in centrul istoric al orasului  Brasov, hotelul nostru va ofera posibilitatea descoperirii acestei minunate citadele, bogata in  marturiile trecutului prin bisericile, vestigiile, asezamintele ei   culturale cat si prin prezentul ei dinamic – evenimente din domenii variate – sport, arta, social.

Pentru momentele in care doriti sa va relaxati,aveti la dispozitie sala de biliard si alte jocuri de la ultimul etaj, coltul de lectura, precum si barul si restaurantul nostru cu meniuri gandite sa va delecteze.

Pentru ca suntem profesionisti si intelegem nevoia de comunicare va punem la dispozitie o sala de conferinta cu o capacitate de 80 de locuri, pentru organizarea de evenimente si intalniri in conditii optime.

facilitati oferite

Hotelul nostru va ofera urmatoarele servicii gratuite:

internet, parcare, sala billiard, sala jocuri,apel de trezire, comanda taxi, primirea si expedierea corespondentei, pastrarea bagajelor, informatii turistice, informatii despre transportul public, despre evenimentele culturale, etc .

De asemenea, contra cost, puteti beneficia de servicii de fax, xerox, room-service, mic dejun in camera, spalatorie si curatatorie chimica, servicii de calcat imbracaminte, inchiriere masini, inchiriere carti de joc, remy, table, trusa poker, etc